روغن جامد باعث پیری پوست می شود
طبق تحقیقات روغن جامد یكی از بزرگ ترین عوامل ایجاد چین و چروك و پیری زودرس پوست خواهد بود. روغن جامد حاوی مواد نگهدارنده خطرناكی می باشد كه می تواند باعث مرگ سلول های پوست شود. وقتی سلول های پوست شروع به نابود شدن می كنند بعد از چندین هفته پوست شروع به پیر شدن می كند. روغن جامد باعث ترشح اسیدهای اضافی و سم های اضافی از طریق سلول ها خواهد شد. سلول های پوست این قابلیت را دارد كه در زمان خاصی با سلول های جوان جایگزین شوند تا همچنان جوان و زیبا ماندن پوست تا سنین بالا ادامه داشته باشد. اما وقتی از روغن جامد استفاده می كنید یك اختلال شدید در عملكرد طبیعی سلول های پوست ایجاد می كنید. اگر قصد دارید كه از غذاهای سرخ كرده استفاده كنید می توانید از یك جایگزین مطمئن استفاده كنید. و بهترین جایگزینی كه می توانیم به شما معرفی كنیم روغن كنجد می باشد. این روغن سرشار از كلاژن و ویتامین ای می باشد. و می تواند سلول های پوست را كه بر اثر استفاده از روغن جامد دچار آسیب دیدگی شده اند را دوباره ترمیم كند و این یعنی جوان سازی پوست. سعی كنید از روغن كنجد اورجینال استفاده كنید و حتما قبل از سرخ كردن غذا با روغن كنجد حرارت اجاق گاز را بسیار كم كنید تا روغن به آرامی گرم شود و بعد از آن می توانید شروع به سرخ كردن كنید. روغن كنجد سرشار از پروتئین و آمینواسیدهای ترمیم كننده پوست می باشد. اگر دوست دارید تا سنین خیلی بالا خبری از پیری پوست نباشد حتما روغن كنجد را جایگزین روغن جامد كنید. استفاده از روغن زیتون برای سرخ كردن غذا مناسب نمی باشد اما روغن كنجد این پتانسیل را دارد كه در حرارت بالا سم تولید نكند.
پوست
طبق تحقیقات روغن جامد یكی از بزرگ ترین عوامل ایجاد چین و چروك و پیری زودرس پوست خواهد بود. روغن جامد حاوی مواد نگهدارنده خطرناكی می باشد كه می تواند باعث مرگ سلول های پوست شود. وقتی سلول های پوست شروع به نابود شدن می كنند بعد از چندین هفته پوست شروع به پیر شدن می كند. روغن جامد باعث ترشح اسیدهای اضافی و سم های اضافی از طریق سلول ها خواهد شد. سلول های پوست این قابلیت را دارد كه در زمان خاصی با سلول های جوان جایگزین شوند تا همچنان جوان و زیبا ماندن پوست تا سنین بالا ادامه داشته باشد. اما وقتی از روغن جامد استفاده می كنید یك اختلال شدید در عملكرد طبیعی سلول های پوست ایجاد می كنید. اگر قصد دارید كه از غذاهای سرخ كرده استفاده كنید می توانید از یك جایگزین مطمئن استفاده كنید. و بهترین جایگزینی كه می توانیم به شما معرفی كنیم روغن كنجد می باشد. این روغن سرشار از كلاژن و ویتامین ای می باشد. و می تواند سلول های پوست را كه بر اثر استفاده از روغن جامد دچار آسیب دیدگی شده اند را دوباره ترمیم كند و این یعنی جوان سازی پوست. سعی كنید از روغن كنجد اورجینال استفاده كنید و حتما قبل از سرخ كردن غذا با روغن كنجد حرارت اجاق گاز را بسیار كم كنید تا روغن به آرامی گرم شود و بعد از آن می توانید شروع به سرخ كردن كنید. روغن كنجد سرشار از پروتئین و آمینواسیدهای ترمیم كننده پوست می باشد. اگر دوست دارید تا سنین خیلی بالا خبری از پیری پوست نباشد حتما روغن كنجد را جایگزین روغن جامد كنید. استفاده از روغن زیتون برای سرخ كردن غذا مناسب نمی باشد اما روغن كنجد این پتانسیل را دارد كه در حرارت بالا سم تولید نكند.
پوست
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر